Ondanks dat de winkel gesloten is, kunt u nog steeds uw ademautomaat aanbieden voor een servicebeurt. Hiervoor is nu de werkplaats op ons huisadres ingericht, waarin ik aan de meest courante merken en modellen onderhoud kan verrichten.

De automaat wordt volledig gedemonteerd, in onderdelen ultrasoon gereinigd, en weer gemonteerd afgesteld volgens specificaties van de fabrikant.

De kostprijs van een servicebeurt automaat bedaagd voor 1e +2e trap € 35,00 en voor een oktopus € 17,50. Hierbij komen nog de te vervangen onderdelen wat afhankelijk is van leeftijd en staat van de automaat. Bij onvoorziene hoge onkosten zal ik hierover eerst contact met u opnemen.

Voor het aanbieden van uw automaat kunt u een berichtje sturen naar oktopussy@zeelandnet.nl met het merk en model waarna we een afspraak kunnen maken voor het afgeven en ophalen.

Ook service aan de meeste duikcomputers kan ik nog steeds uitvoeren.

Daarnaast werken we al 30 jaar samen met een vakkundig en betrouwbaar atelier voor alle herstellingen aan zowel nat als (semi)droogpakken.

Heeft u verder nog vragen of verzoeken over duikmateriaal mag u altijd contact opnemen met mij via oktopussy@zeelandnet.nl